Free shipping on orders over 999.00 DKK

  • MIN KURV    0

    Din kurv er tom.

Om Os

ALEXANDER LYNGGAARD CPH er et Københavnsk baseret smykke brand stiftet i 2015 af Alexander Lynggaard. Fascinationen for at designe smykker ligger i Alexander's DNA eftersom han kommer fra en af Danmarks mest kendte smykker familier. De håndlavede smykker er inspireret af Alexanders egne oplevelser og rejser hvor han blandt andet har studeret på universitet i Californien, boet i Los Angeles, udforsket Indien samt spillet tennisturneringer i det meste af verden. Alle disse indtryk kombineret med de udsøgte natursten giver kollektionerne et æstetisk sexet look attraktivt for både mænd og kvinder.

Til smykkerne bruges de fineste natursten fra Indien som hver især har deres eget individuelle cut og look. Hver sten er unik hvilket betyder at hver sten har sin egen identitet og historie at fortælle. Alle ædelstenene besidder forskellige energier og kræfter der kan bruges til spirituel healing af forskellige sygdomme samt give folk styrke til at gå efter deres drømme.

Alexander bruger også 18K guld og Sterling sølv til hans smykker for at forstærke ædelstenenes energier. Hver ædelsten er specialt udvalgt og sat sammen med det ædelmetal der frigiver mest positiv energi fra den respektive sten.

 

Foto: Alexander Lynggaard

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Tilmeld dig for at modtage vores nyhedsbrev

Søg i vores shop